TimKnol ambassadeur Club Kazoo

Tim Knol – nieuwste ambassadeur Club Kazoo!

by | 20 oktober 2023 | Club Kazoo

We zijn heel trots dat we Tim Knol als nieuwe Club Kazoo-ambassadeur mogen toevoegen aan het inmiddels illustere rijtje.

Een muzikant in hart en nieren met een grote voorliefde voor de live muziek. Een mooie match derhalve met Club Kazoo. We zijn zeer vereerd!

Songsmid Tim Knol (Hoorn) begon al vanaf zijn tiende muziek te maken. In 2009 tekende hij bij Excelsior Records en brak meteen door met zijn debuutplaat. Hij stond op Pinkpop en Lowlands en werd omarmd door het journaille. In zijn bewogen jaren deelde Tim lief en leed met de luisteraar, die met hem mee groeide en zo een zeer persoonlijk inkijkje kreeg in de psyche van de muzikant. 

Tim heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden. Hij maakte een plaat met de de vrienden van de Blue Grass Boogiemen (Happy Hour) en met de door hem opgerichte De Wandelclub trekt hij er regelmatig op uit en is dankzij de frisse buitenlucht en het actief bezig zijn fitter en frisser is dan ooit. Hij voelt zich ‘Lightyears Better’ en dat gevoel schijnt ook door in zijn muziek.

Op zijn nieuwste album ‘Long Live Your Friends’  bezingt Tim Knol de zorgen die hij zich maakt over de staat van de planeet en de samenleving en de manier waarop we met elkaar omgaan, maar tegelijkertijd heeft hij ook goede hoop dat we er samen uit kunnen komen.

We’re Gonna Make It.

Zie website Tim Knol.

Wacht, zijn er nog meer fans van Club Kazoo? Lees hier alles over onze ambassadeurs.

 

Tolhuis is the place to be

Steun live muziek in Amsterdam Noord!

Word lid van

Club Kazoo


Lid word je voor 130 euro. Als Lid krijg je voor je steun heel wat terug!

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 16 mei

Estér y Alain y amig@s

en

Labryénco


donderdag 26 september

De Breek
& Vrienden

(onder voorbehoud)


donderdag 7 november

STAKENBURGKADE LIVE

een verrassende muziekavond samengesteld door Marc Stakenburg


donderdag 12 december

STEELY FAN

a true Steely Dan-experience

 


Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer) & Tim Knol. Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief