Founding Member Actie succesvol afgesloten – op naar 2024!

by | 22 oktober 2023 | Club Kazoo

Op 23 januari gingen de deuren van Club Kazoo voor het eerst open in het Tolhuis in Amsterdam Noord. Het werd een fantastische avond met een fraaie staalkaart wat muziekmakend Amsterdam en omstreken allemaal te bieden had.

Het doel van de avond was Club Kazoo te presenteren aan de mensen en funding te verwerven voor het neerzetten van een programmering voor 2023. Het resultaat van de crowdfunding was boven verwachting.

Na een maand hadden al honderd Founding Members zich gecommitteerd aan Club Kazoo, dit nieuwe live muziek-initiatief in het Tolhuis. Het is inmiddels negen maanden later en wat hebben we dankzij de Founding Members in korte tijd een fantastische club met een heerlijke programmering neer kunnen zetten.

Uiteindelijk is de teller uitgekomen op 47 platina en 72 gouden members. Een uitkomst waarvan we niet eens durfden te dromen. Dankzij deze gulle gevers hebben we kunnen investeren in een prachtige vormgeving, een hele mooie website, het oprichten van een stichting (Honky Cat) en goede zorg voor alle muzikanten die bij ons hebben opgetreden.

Bekijk hier de Hall of fame.

Braziliaanse Founding Member Avond

Op 1 oktober hebben we het FM-loket gesloten en een ‘gewoon’ lidmaatschap geïntroduceerd. We willen alle Founding Members die Club Kazoo hebben gesteund enorm bedanken voor hun vertrouwen. Zonder hun steun hadden we Club Kazoo niet van de grond kunnen tillen.

Op 14 december hopen we onze dankbaarheid te kunnen laten horen, zien en proeven op de speciale Braziliaanse Founding Member Avond. Ook in 2024 willen we met Club Kazoo weer een mooie, verrassende programmering neerzetten. En daartoe is de steun van trouwe Club Kazoo-leden onmisbaar. We hopen dan ook dat onze Founding Members ons volgend jaar weer willen steunen.

Binnenkort meer over dit nieuwe lidmaatschap, met alle bijkomende voordelen!

Maar we willen onze vriendenkring graag groter maken. Dus mocht je dit allemaal lezen en denken, ik wil die leuke Club Kazoo ook gaan steunen. Welnu, dat kan nu al!

Voor de rest van dit jaar kan je Kazoo-lid worden voor slechts 40 euro. En daarvoor krijg je een hele hoop terug! Via onderstaande link kom je alles te weten. Club Kazoo – verrast, verrijkt, verbindt

 

 

 

Tolhuis is the place to be

Steun live muziek in Amsterdam Noord!

Word lid van

Club Kazoo


Lid word je voor 130 euro. Als Lid krijg je voor je steun heel wat terug!

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 16 mei

Estér y Alain y amig@s

en

Labryénco


donderdag 26 september

De Breek
& Vrienden

(onder voorbehoud)


donderdag 7 november

STAKENBURGKADE LIVE

een verrassende muziekavond samengesteld door Marc Stakenburg


donderdag 12 december

STEELY FAN

a true Steely Dan-experience

 


Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer) & Tim Knol. Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief