Tolhuis is the place to be

Initiatiefnemers
Club Kazoo

Dirk Jan Speets

Chief Stichtingsbestuur, horeca, productie

Altijd al groot muziekliefhebber. Na rechtenstudie geen advocatuur maar omzwervingen in uiteenlopende functies en branches in het bedrijfsleven. Stapt eind jaren ’90 in Abidjan, Ivoorkust op een avond een soort club binnen met livemuziek. De energieke en levendige sfeer op het podium en in de zaal raakte meteen een snaar. Dat zou hem niet meer loslaten. En dan opeens – 25  jaar later- gebeurt het: een eigen uitgaansclub met livemuziek. Te bereiken op: dirkjan@clubkazoo.nl

Hessel Benedictus

master of ceremony pers, communicatie & programmering

Van jongs af aan bezield door muziek. Tijdens studie zeven jaar in Paradiso gewerkt (hoogtepunt: optreden Rolling Stones!) en vijf jaar advertentie acquisitie gedaan voor het muziekblad FRET (uitgave Pop Instituut). De laatste jaren samen met DJ Beatblender lekker bezig als DJ op de Tolhuis Groovenight en Lust For Life. Initiator van Hayfever, het leukste eindejaarsfeest van Amsterdam. Te bereiken op: hessel@clubkazoo.nl

Arend Bouwmeester

Geluidstechniek &Muzikant

De geluidstechniek wordt verzorgd door Arend. Niet te luid en naar tevredenheid van publiek en muzikanten. Hij hielp met het opzetten van de club en programmeerde de eerste Kickoff-avond alsmede de 5 concerten in 2023 in het Tolhuis. Soms speelt hij mee als muzikant met de optredende acts.

Jan Paul Reij

Creatief brein hoofd uitstraling

Heeft overal een oplossing voor. 

Hans van Nieuwpoort

Digital Backstage webmaster, social media

Te bereiken op: hans@clubkazoo.nl

Waarom vrienden zo belangrijk zijn

Word vriend van

Club Kazoo


Vriend word je voor 100 euro of 150 euro, voor het hele jaar 2023. Als Vriend krijg je voor je gulhartige steun heel wat terug.

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 20 april

Ralph de Jongh & friends
Peace Frog voorprogramma


donderdag 8 juni

Wouter Planteijdt, DS Daluiso en Vage Kennissen


donderdag 28 sept

Deborah Carter


woensdag 4 okt

Gregory Page: Special concert/ record launch Modern Man


donderdag 9 nov

Donkers! Een unieke Club Kazoo-avond, samengesteld door Jan Donkers


donderdag 14 dec

Club Kazoo Vrienden
avond

Exclusief voor Founding Members

Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer).

Club kazoo nieuws
brief