Tolhuis is the place to be

Over
Club Kazoo

het idee

Drie heren uit Amsterdam Noord hadden een droom en een plan: een plek creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van live muziek. Een warme plek waar de muzikanten en bezoekers zich thuis voelen en waar ruimte is voor saamhorigheid en bijzondere muzikale samenwerkingen en improvisaties.

Missie

Club Kazoo is een club van muziekliefhebbers die de populaire muziek in al haar vormen (pop, Americana, jazz, wereld, alternative) een warm hart toedragen. Club Kazoo richt zich dan ook niet op een bepaalde muziekstijl. Juist de cross-over tussen alle muziekstijlen maakt het voor ons interessant.
Voor de club-vorm van Kazoo is gekozen om zo een sfeer te creëren dat iedereen die naar een Kazoo-avond komt zich thuis voelt en ook weet dat er altijd wel iemand is die hij of zij ook kent.

Lokatie

350 jaar geleden werd het eerste Tolhuis aan de IJ-oever in Noord gebouwd, een eenvoudig houten gebouwtje. In 1859 werd het nu bestaande Tolhuis gebouwd en al snel werd het een populaire uitgaansplek voor de stedelingen – even weg uit de drukke, overvolle stad. Rond 1870 begon een nieuwe traditie: openluchtconcerten in de tuin van het Tolhuis. Voor de zomerse concerten (op donderdag- en zondagavond) werden diverse orkesten geëngageerd.

Met Club Kazoo is deze traditie weer in ere hersteld. Op zes donderdagen in 2024 zal er weer live-muziek klinken in de sfeervolle zaal van het Tolhuis. Geen orkesten dit keer, maar een spannende mix van uiteenlopende muziekstijlen.

Club Kazoo logo

hoe kan jij bijdragen?

word member van Club Kazoo

Na ons prachtige eerste jaar willen we dit jaar de volgende stap zetten: grotere naamsbekendheid en verdere groei van het aantal members.

Club Kazoo is een non-profit initiatief en werkt zoveel mogelijk met vrijwilligers en ontvangt geen subsidie. Naast losse kaartverkoop hebben we extra financiële middelen nodig om onze plannen, ambities en programmering te kunnen realiseren.

Daarom hebben wij members nodig!  

Members zijn cruciaal voor de continuïteit van Club Kazoo, zij zijn het kloppend hart van de club. Vorig jaar konden wij opstarten dankzij de steun van 120 founding members (zie de Hall of Fame). Geweldig!

Nu staan we aan het begin van een nieuw, veelbelovend jaar en hopen dat de founding members ons ook dit jaar steunen. En ook nieuwe members zijn meer dan welkom! Hoe groter de community, des te groter de kans dat Club Kazoo een succesvol podium wordt.

Membership Club Kazoo 2024

Membership kost €130

De voordelen van het membership 2024:

Entreebewijs voor 6 clubavonden

Entreebewijs is overdraagbaar

1x gratis introducé

Uitnodiging exclusieve member-concerten

Early bird-reservering

Steun Club Kazoo

Je kunt ons ook al steunen met een lager bedrag, gewoon omdat je ons initiatief een warm hart toedraagt. Hiermee draag je bij aan het behoud van de cultuur van livemuziek. Dus: wordt donateur!

Word donateur

Als donateur betaal je €30

Voorrang bij kaartverkoop

Gratis drankje tijdens een clubavond

Echte clubliefde!

1x vrij entree

bij 1e avond met introducee een fles bubbels op tafel

15% korting entree op overige clubavonden

uitnodiging speciale avond (founding members only) december 2023

early bird-reservering (vroeg boeken in voorverkoop)

Hall of fame / eervolle vermelding op website als founding member

bij een eerste avond met introducee krijg je op vertoon van de Bubbelbon een fles bubbels (of een fles wijn) gratis.

1x vrij entree

10% korting entree op overige clubavonden

uitnodiging speciale avond (founding members only) december 2023

early bird-reservering (vroeg boeken in voorverkoop)

Hall of fame / eervolle vermelding op website als founding member

Steun live muziek in Amsterdam Noord!

Word lid van

Club Kazoo


Lid word je voor 130 euro. Als Lid krijg je voor je steun heel wat terug!

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 16 mei

Estér y Alain y amig@s

en

Labryénco


donderdag 26 september

De Breek
& Vrienden

(onder voorbehoud)


donderdag 7 november

STAKENBURGKADE LIVE

een verrassende muziekavond samengesteld door Marc Stakenburg


donderdag 12 december

STEELY FAN

a true Steely Dan-experience

 


Club Kazoo logo

Become a member
of Club Kazoo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer) & Tim Knol. Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief