De zwoele, swingende vocale jazz van Deborah Carter

by | 15 augustus 2023 | Club Kazoo #4

Donderdag 28 september zetten we de deuren van Club Kazoo weer wagenwijd open voor een heerlijk nazomer-concert.

Nog nagloeiend van een hopelijk heerlijke zomer kunnen we de zomer niet beter afsluiten dan met de zwoele, swingende vocale jazz van Deborah Carter, een van de beste jazz-vocalisten van Nederland en daarbuiten.

Een grote naam binnen de jazz

Met jazz zangeres Deborah J. Carter heeft Club Kazoo een hele grote naam binnen gehaald. Een klein voorproefje van haar warme podiumpersoonlijkheid en virtuoze stijl kregen we al te zien bij de lancering van Club Kazoo in januari.

Deze rasmuzikante werd geboren inde U.S.A. en groeide op in Hawaii en Japan. Deborah studeerde aan het befaamde Berklee School of Music in Boston. Daarna was de gehele wereld haar podium. Ze was te vinden op jazzpodia in Japan, Canada, India, Zuid-Afrika e.v.a, toerend met haar band of als gastzangeres.

Haar veelzijdigheid laat toe dat zij zich thuisvoelt in zowel mainstream jazz als eigentijdse crossover-projecten met diverse invloeden. Deborah Carter is zangeres met een dynamische live-performance met een subtiele mix van jazz, latin en blues.

Latin Jazz & Grooves

Voor haar concert in Club Kazoo heeft Deborah Carter gekozen voor latin jazz van de bovenste plank. Met haar fantastische band Zandscape zingt Deborah ondermeer haar persoonlijke versies van de topcomposities van de recentelijk overleden jazzgigant Chick Corea – met een variëteit aan aanstekelijke ritmes zoals deze stukken ook op haar nieuwste album te horen zullen zijn.

Hieronder een impressie van Deborah en haar band.

 

Tolhuis is the place to be

Waarom vrienden zo belangrijk zijn

Word vriend van

Club Kazoo


Vriend word je voor 100 euro of 150 euro, voor het hele jaar 2023. Als Vriend krijg je voor je gulhartige steun heel wat terug.

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 28 september

Deborah J. Carter & Zandscape


woensdag 4 oktober

Gregory Page: Special concert/ record launch Modern Man


donderdag 9 november

Donkers! Een unieke Club Kazoo-avond, samengesteld door Jan Donkers


donderdag 30 november

Flip Noorman zingt Tom Waits


donderdag 14 december

Club Kazoo Vrienden
avond

Exclusief voor Founding Members

Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer). Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief