Deborah
J. Carter &
Zandscape

in het voorprogramma

LSDM
Jazzcombo

Donderdag 28 september 2023
in het Tolhuis
zaal open 20.00 / Aanvang 20.30 

Club Kazoo-actie

Speciaal voor de leden en volgers van Club Kazoo een zeer mooie actie: bij de aanschaf van een kaartje mag je gratis iemand meenemen. Dus 2 kaartjes top-jazz voor de prijs van 1!

Hoe? Je koopt 1 kaartje en geeft aan ons door wie je meeneemt. Geef bij het afrekenen bij ‘bestelnotities’ door wie je mee wilt nemen. Dan komt de naam op de lijst. Weet je nog niet precies wie, laat dan wel weten dát je iemand meeneemt. Heb je al een kaartje gekocht en je wilt nog iemand meenemen, stuur dan een mailtje naar info@clubkazoo.nl info@clubkazoo.nl en geef de naam door!

Deborah J. Carter

Donderdag 28 september zetten we de deuren van Club Kazoo weer wagenwijd open voor een heerlijk nazomer-concert. Nog nagloeiend van een hopelijk heerlijke zomer kunnen we de zomer niet beter afsluiten dan met de zwoele, swingende vocale jazz van Deborah Carter, een van de beste jazz-vocalisten van Nederland en daarbuiten.

Met jazz zangeres Deborah J. Carter heeft Club Kazoo een hele grote naam binnen gehaald. Een klein voorproefje van haar warme podiumpersoonlijkheid en virtuoze stijl kregen we al te zien bij de lancering van Club Kazoo in januari. Deze rasmuzikante werd geboren inde U.S.A. en groeide op in Hawaii en Japan. Deborah studeerde aan het befaamde Berklee School of Music in Boston. Daarna was de gehele wereld haar podium. Ze was te vinden op jazzpodia in Japan, Canada, India, Zuid-Afrika e.v.a, toerend met haar band of als gastzangeres.

Haar veelzijdigheid laat toe dat zij zich thuisvoelt in zowel mainstream jazz als eigentijdse crossover-projecten met diverse invloeden. Deborah Carter is zangeres met een dynamische live-performance met een subtiele mix van jazz, latin en blues.

Latin Jazz & Grooves

Voor haar concert in Club Kazoo heeft Deborah Carter gekozen voor
latin jazz van de bovenste plank. Met haar fantastische band Zandscape zingt Deborah ondermeer haar persoonlijke versies van de topcomposities van de recentelijk overleden jazzgigant Chick Corea – met een variëteit aan aanstekelijke ritmes zoals deze stukken ook op haar nieuwste album te horen zullen zijn.

Zandscape

De groep Zandscape is het geesteskind van Mark Zandveld. De band heeft een uniek geluid, niet alleen vanwege de instrumentatie, maar ook door de frisse verscheidenheid aan stukken – elk heeft zijn eigen karakter. De muziek is zowel melodieus als avontuurlijk, en doet soms denken aan ECM-artiesten uit de jaren zeventig, zoals Gary Burton of Chick Corea, maar met een eigentijdse aankleding.

Deze ervaren muzikanten nemen  je mee op een trektocht door een muzikaal landschap waar je prachtige harmonieën, verrassende grooves, gevoelige ballads en inventieve improvisaties tegenkomt.

Deborah Carter vocals

Mark Zandveld bass

Gunnar Graafmans vibraphone

Efraim Trujillo saxophone

Jeen Rabs guitar

Jurjen Bakker drums

LSDM

LSDM
Dat er in Nederland een bulk aan jonge veelbelovende muzikanten rondloopt bewijzen de jonge gasten van het LSDM Jazzcombo. Schrijver dezes had mazzel en zag deze band een lekker optreden weggeven op het Midzomernacht-feest in Schellingwoude. De doelstelling van Club Kazoo indachtig om ook jong talent een podium te geven, hebben we het LSDM combo meteen geboekt om het voorprogramma te verzorgen van Deborah Carter.

Het is mogelijk dat je later zegt: ik was erbij, bij een van die spaarzame optredens van LSDM! Dit jazz-combo bestaat namelijk uit zeer getalenteerde leerlingen van de Jazz-Academie van de Muziekschool Amsterdam, onder aanvoering van hun docent. Twee ervan vliegen uit naar conservatoria. Dus of de band in deze combinatie nog lang zal bestaan is maar de vraag…

Lora Peters bas

Stas Peters drums

Darius Duvekot trompet

Mark Milan piano

Blog
Club Kazoo

Waarom vrienden zo belangrijk zijn

Word vriend van

Club Kazoo


Vriend word je voor 100 euro of 150 euro, voor het hele jaar 2023. Als Vriend krijg je voor je gulhartige steun heel wat terug.

 

Agenda Club Kazoo

Maandag 18 september

Speciale Club Kazoo avond voor Founding members


donderdag 28 september

Deborah Carter


woensdag 4 oktober

Gregory Page: Special concert/ record launch Modern Man


donderdag 9 november

Donkers! Een unieke Club Kazoo-avond, samengesteld door Jan Donkers


donderdag 30 november

Flip Noorman zingt Tom Waits


donderdag 14 december

Club Kazoo Vrienden
avond

Exclusief voor Founding Members

Club Kazoo logo

Become a member
or buy a ticket

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer) & Tim Knol. Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief