Gregory Page Club Kazoo

Gregory Page: een feel good-film in sepia kleuren

by | 9 oktober 2023 | Club Kazoo #5

Afgelopen woensdag was het podium Club Kazoo voor singer/songwriter Gregory Page. We beloofden een stijlvolle, warme, en onvergetelijke avond. Dat werd het. Hessel doet verslag. 

Ik ken eerlijk gezegd heel weinig muzikanten die vanaf het eerste nummer je meteen te pakken hebben en je pas bij de laatste akkoorden weer loslaten. Gregory Page is één van die muzikanten.

Zijn mooie liedjes weet hij met veel humor en verteltalent te omlijsten. Page neemt je als vrolijke, soms melancholieke gids mee in zijn wereld en die wereld zit vol met beantwoorde en onbeantwoorde liefde, circus optochten, hommels, jaren dertig jazz-clubs, liefdevolle adviezen, Parijse balkons, maar ook opgestapelde pizzadozen in een hoek van zijn kamer.

Een feel good-film in sepia kleuren.

Later een uitgebreider verslag van deze wonderschone Club Kazoo-avond. Geniet voor nu van de wederom mooie foto’s van onze fotograaf Kick Smeets en een live-video Van Gregory Page, samen met Arend Bouwmeester op de klarinet/saxofoon.  

 

 

Setlist

setlist Gregory Page

 

Video

 

Tolhuis is the place to be

Steun live muziek in Amsterdam Noord!

Word lid van

Club Kazoo


Lid word je voor 40 euro tot eind 2023. Als Lid krijg je voor je steun heel wat terug.

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 30 november

Flip Noorman zingt Tom Waits


donderdag 14 december

Viva O Brasil!

met:

Jan van Til en
Bart Noorman

Lilian Vieira en
Anne Elies de Jong

Grey Flamingos

Exclusief voor Founding Members
Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer) & Tim Knol. Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief