LMSD

LMSD

by | 13 september 2023 | Club Kazoo #4

Het is mogelijk dat je later zegt: ik was erbij, bij een van die spaarzame optredens van LMSD! Dit jazz-combo bestaat namelijk uit zeer getalenteerde leerlingen van de Jazz-Academie van de Muziekschool Amsterdam, onder aanvoering van hun docent.

Het LMSD combo is het voorprogramma voor Deborah Carter op 28 september. Twee ervan vliegen uit naar conservatoria. Dus of de band in deze combinatie nog lang zal bestaan is maar de vraag. Het talent spat ervan af, dus mis deze buitenkans niet! We stellen ze graag aan u voor.

 

Darius Duvekot

Darius is 16 jaar oud en speelt nu al bijna 10 jaar trompet. Begonnen in een harmonieorkest, heeft hij zich verder ontwikkeld richting de jazz en is hij drie jaar geleden aangenomen bij de Jazz-academie van de Muziekschool Amsterdam. Sinds vorig jaar speelt hij bij dit Jazzcombo van de MSA. 

Favoriete nummers:

Kimiko Kikuchi – Look Your Back

Lora Peters

Lora is 18 jaar en speelt pas drie jaar basgitaar, waarbij ze zich het het laatste jaar voornamelijk op de jazzmuziek heeft gericht. Dit jaar gaat ze de stap nemen van de MSA Jazz Academie naar de de vooropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar grootste invloeden zijn Henrik Linder, Joe Dart en Esperanza Spalding. Voordat ze met  haar basavontuur begon, heeft ze acht jaar in het Nieuw Vocaal Amsterdams koor gezeten, met optredens in verschillende landen, zoals Griekenland, Italië en België. 

Favoriete tracks:

 

Stas Peters

Stas Peters is 16 jaar oud. Hij speelt het grootste deel van zijn leven drums De laatste vijf jaar is hij steeds meer richting de jazz gedreven. Zijn grote jazz idolen/inspirators op de drums zijn Buddy Rich en Max Roach. Dit jaar gaat Stan vanuit de Jazz-Academie de volgende stap maken naar het Junior Jazz College van het Conservatorium van Amsterdam!

Favoriete nummers:

 

Mark Milan

Mark is piano- en jazzcombo-docent aan de Muziekschool Amsterdam. Darius, Lora en Stas hebben afgelopen jaar les gehad van Mark. Hij is de oprichter en tevens pianist van dit nieuwe combo LMSD. 

Favoriete nummers:

Mitchell Forman – Wonderama

 

Ik (Hessel) heb ze zien spelen op het Midzomernacht-feest in Schellingwoude en was meteen onder de indruk van dit combo. Zo jong, maar met al zoveel talent in hun vingers.

We vinden het super dat LSDM deze fijne jazz-avond bij Club Kazoo extra glans zal geven!

 

 

Tolhuis is the place to be

Waarom vrienden zo belangrijk zijn

Word vriend van

Club Kazoo


Vriend word je voor 100 euro of 150 euro, voor het hele jaar 2023. Als Vriend krijg je voor je gulhartige steun heel wat terug.

 

Agenda Club Kazoo


donderdag 28 september

Deborah J. Carter & Zandscape


woensdag 4 oktober

Gregory Page: Special concert/ record launch Modern Man


donderdag 9 november

Donkers! Een unieke Club Kazoo-avond, samengesteld door Jan Donkers


donderdag 30 november

Flip Noorman zingt Tom Waits


donderdag 14 december

Club Kazoo Vrienden
avond

Exclusief voor Founding Members

Club Kazoo logo

Club Kazoo

ambassadeurs

Jaap Boots (muzikant, schrijver, theatermaker); Erik de Jong (Spinvis), Lilian Veira (o.a van Zuco 103), Henk Hofstede (de Nits), Marc Stakenburg (schrijver, Music Trails); Jan Donkers (schrijver, radiomaker); Clous van Mechelen (componist, muzikant, producer). Lees hier meer over dit illustere gezelschap

Club kazoo nieuws
brief